čtvrtek 27. října 2011

Co plánujeme ?

V roce 2011 se toho již moc stihnout nedá . Přesto jsme pomáhali vytvářet intro pro taneční skupinu GAZE OUT ještě ve spolupráci s Jiřím Bystřickým . Vůbec znovu navázání spolupráce s tímto jinochem vedlo k vyčištění oblačného nebíčka nad F8 ART COMPANY .
Petr Smazal společně s Karlem Pilným a Ondřejem Pilným hrál kompars ve filmu DER TURM kde se hoši velmi předvedli ;) Čekujte příští rok .
Na začátku listopadu začíná pokračování RADENA tedy snaha o to ho stihnout předtím než začneme sáňkovat . Dále pak PETR SMAZAL vytváří ve spolupráci se všemi svými příteli od filmu své portofilo na seriály T.H.E.E.N.D. , FAUST , RADEN apod. Tedy držte mu palce ;)
Do konce roku pro vás nechystáme žádné překvapení v podobě rychlostiženého projektu nebo snad premiéru RADENA . ( tu určitě ne neboť natáčení se jistě protáhne i přes zimu vzhledem k tomu že ve scénáři je sníh :D ) nicméně jistě uděláme radost svým fanouškům patnáctiminutovým filmem FUNEBRAK viz. níže . Tedy mějte se fanfárově a držte palce ! Makáme na tom pořád a pořád ....

Žádné komentáře:

Okomentovat